Hoe werkt het?

Knafe en Katayef, kun jij nu ook vers & warm op tafel serveren. Hoe? Dat doen wij heel makkelijk samen!
Knafe4Angels maakt de Knafe en Katayef homemade, pakt het voor je in en bezorgt het aan huis. Jij hoeft deze
dan alleen nog maar op het gewenst moment in jouw eigen oven te bakken, te versieren en te serveren.
Voor diegenen die wel alvast in huis halen maar toch liever op een ander moment bakken? Dat kan ook! Bewaar je desserts in de vriezer.
Met wie ga jij genieten van deze hemelse desserts?

Bekijk de video:

Stappenplan Knafe

1. Volg deze makkelijke stappen om te kunnen genieten van een zalige hemelse knafe.
2. Verwarm de oven voor op 200°c en gebruik hiervoor de boven- en onderwarmte stand.
3. Pak de knafe uit, zet je toppings en siroop opzij.
4. Plaats de knafe in het midden van de oven, na ongeveer 30 minuten zou de Knafe een mooie
gouden krokante laag moeten krijgen. Is deze er nog niet? Nog even geduld, iets langer
bakken nog.
5. Nadat de knafe goudbruin gebakken is zal de geur van crispy deeg en echte roomboter je
tegemoet komen. Haal de knafe uit de oven. Let op! De bovenkant is de bodem, leg daarom
een bord op de knafe en keer deze om.
6. Schenk geleidelijk de siroop over de hete knafe, zorg dat je geen spot mist. Maak het af met
een topping of nog feestelijker, meerdere toppings! Bij het aansnijden even genieten van het
momentje waarbij de gesmolten kaas zich goed uitrekt.
Laat het feestje maar beginnen!

Stappenplan Katayef

1. Volg deze makkelijke stappen om te kunnen genieten van een zalige hemelse katayef.
2. Verwarm de oven voor op 200°c en gebruik hiervoor de boven- en onderwarmte stand.
3. Pak de katayef uit, zet je roomboter, toppings en siroop opzij.
4. Smeer de katayef met de roomboter in aan beide zijden voordat je deze in de oven zet. Bak
deze in ongeveer 15 minuten lekker krokant in het midden van de oven.
5. Haal de goudbruin gebakken katayef uit de oven en plaats de deze op een bord.
6. Schenk geleidelijk je siroop over de hete katayef, zorg dat je geen spot mist. Maak het af met
je topping of nog feestelijker, meerdere toppings! Bij het aansnijden even genieten van het
momentje waarbij de gesmolten kaas zich goed uitrekt.
Laat het feestje maar beginnen!

Winkelwagen